Om Storytelleren

StorytellerenJeg kan lide ord og foretrækker de gamle frem for de nye. Derfor hedder min blog Sporenstregs. Sporenstregs betyder “lige nu og her” eller “med det samme” og refererer til det, denne blog også handler om: øjebliksbilleder. Sanseindtryk i et forsøg på at blive bedre til at leve i og fastholde nuet.

Den gode historie er den røde tråd i mit liv. Mine reoler bugner af bøger og jeg har altid en notesbog i lommen for at jeg kan fastholde indtryk, der nogle gange bliver til udtryk.

Derudover kan jeg lide at bruge mine hænder til kreative sysler, allerbedst er det at få noget ud af ingenting. Hvad enten det handler om at udnytte den sidste garnrest, at tilberede havens afgrøder og gemme til dårligere tider eller at gøre et ekstraordinært genbrugsfund.

Årstidernes skiften er sammen med højtiderne for mig væsentlige pejlemærker i en tid, hvor mennesker oftere løber end går. Jeg bestræber mig på at leve livet langsomt og min landlige kulisse er en hjælper i denne sammenhæng.

Det er mit andet forsøg udi kunsten at blogge og jeg er endnu ikke helt fortrolig med mediet, men har lyst til at gøre endnu et forsøg. Min første blog hed “I Skrivende Stund” og findes vist stadig et sted i cyberspace.

Du er velkommen til at følge min hverdag ved søen.

Dorte alias Storytelleren

3 kommentarer til “Om Storytelleren

  1. Jeg hørte dit foredrag på Halkær Kro forleden aften og hvilken fornøjelse det var 🙂 du fortalte så levende og entusiastisk om emnet. Du beskrev tiden og samfundet så præcist at det stod tydeligt for én, hvordan de forskellige senarier så ud. Lige først da du sagde, at du ikke havde noget at vise via en skærm, tænkte jeg at det var ærgerligt, for et billede kunne da fortælle meget, men det var slet ikke nødvendigt, så fint som du beskrev tingene. Det var en skøn aften, TAK for den Dorthe.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s