Udsættelse

I den seneste tid har flere ting været udsat eller helt aflyst. Jeg har som så mange andre danskere været sat på stand by. Det er næsesprayens,kleenex og kamilleteens tid.

Straks som optimismen tager mig, og der er fremgang at spore, er jeg igen mat og hoster, hoster, hoster.

Selvom det ikke har været nævnt her på bloggen, er det ikke gået min næse forbi, at det har været jævndøgn. Den 20.marts. Det kan være vanskeligt at fornemme, at sommerhalvåret, med denne vigtige milepæl, er blevet slået i gang. Fra mit vindue kan jeg, nu sneen er smeltet, se de hvide vintergækker lyse mere og mere op. Ved husets mur åbner de små krokus sig i modtagelse, når solens stråler rammer dem.

Længe har der stået hornvioler og ventet på at flytte ind i krukkerne. Men det har ganske simpelt været for koldt. Og så er det ikke plantning af forårsblomster, der står øverst på dagsordenen, når man ligger med næsen under dynen. Jeg genkalder mig og glæder mig over synet fra i fjor.

I dag har vi aftalt, at vi vil forsøge at kalde foråret frem. Erstatte de nu noget livstrætte graner med friske farvestrålende forårsbebudere. Og glemme rent at det er vinter, også selvom vejrudsigten forudsiger mere sne og kulde. Og lytte til vårens syngende kor ….. Vi kender hinanden fra somren i fjor.

Vi må samle på de små forårstegn, der er

En kommentar til “Udsættelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s